Δε φαντάζεσαι πόσο μοιάζει ο Justin Bieber με τον μπαμπά του

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μία φωτογραφία του μπαμπά του

Δε φαντάζεσαι πόσο μοιάζει ο Justin Bieber με τον μπαμπά του

Όταν είσαι fan ενός διάσημου, θες να είσαι γνώστης για κάθε τι σχετικό με τη ζωή του. Τα επαγγελματικά ποτέ δεν είναι αρκετά και τα προσωπικά γίνονται συνήθως αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει. Γιατί πολύ απλά έτσι είναι που νιώθεις τον celeb πιο κοντά σου. Σαν να είναι φίλος σου που σε εμπιστεύεται με τα δικά του και όχι κάποιος απόμακρος τύπος που προωθεί τη δουλειά του. 

Όταν μιλάμε για τόσο μεγάλους σταρ, όπως ο Justin Bieber, για παράδειγμα, αυτή η θέληση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ο τραγουδιστής πλέον είναι παντρεμένος με τη Hailey (Baldwin) Bieber και με πολιτικό και με θρησκευτικό γάμο και η σχέση τους δείχνει να πηγαίνει τόσο καλά που δεν αποκλείται πολύ σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα μίας πιθανής εγκυμοσύνης.


Μέχρι τότε, ωστόσο, ο Justin είπε να μας δείξει μία φωτογραφία του ίδιου και του μπαμπά του σε αντίστοιχη ηλικία για να δούμε τη μεγάλη ομοιότητα που υπάρχει μεταξύ τους. Ο Jeremy Bieber ομολογουμένως μοιάζει πολύ με τον γιο του και το θέαμα είναι και κάπως γλυκό. Όταν μοιάζουν παιδιά με γονείς πάντα υπάρχει μία νοσταλγία.

Για να δεις την εν λόγω φωτογραφία μπες στην παρακάτω gallery κι αποφάσισε αν όντως πατέρας και γιος μοιάζουν.