Τον έδιωχναν από την δραματική σχολή κι όμως έφτασε στο Stranger Things

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτόν τον ηθοποιό.

Μερικές φορές ο δρόμος που διαλέγει ο καθένας μας να ακολουθήσει έχει εμπόδια και δεν είναι τελικά και τόσο «στρωμένος». Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσεις το βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να είσαι συνετή και ταπεινή για να φτάσεις τον στόχο σου. Στην περίπτωση του γνωστού ηθοποιού από την αγαπημένη σου σειρά «Stranger Things» πάντως ήταν όλα δύσκολα. Όχι μόνο αντιμετώπισε προβλήματα αλλά και η συμπεριφορά του έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στο να δυσκολέψει τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο ηθοποιός της σειράς «Stranger Things» Dacre Montgomery για χάρη του Netflix Queue μίλησε με τον Austin Butler και αποκάλυψε το μεγαλύτερό του μυστικό και αφορά φυσικά το... επαναστατικό του παρελθόν. Ο Dacre, παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε να περάσει την πρώτη του χρονιά στην περίφημη δραματική σχολή «Western Australian Academy of Performing Arts» αφού του ζητήθηκε να εγκαταλείψει τρεις φορές. Όπως είπε και ο ίδιος :«ήθελα τόσο να πάω στη σχολή και όταν ήμουν εκεί, ίσως ήμουν λίγο αλαζόνας.»

Παρά την αλαζονική του συμπεριφορά πάντως ο Dacre πέρασε δύσκολα και η ζωή του εκείνη την περίοδο είχε έρθει «πάνω- κάτω». Είχε χάσει τη δουλειά του, είχε χωρίσει από την κοπέλα του και όλα αυτά συνέβησαν στο τέλος του πρώτου έτους. Οι καθηγητές της σχολής τον είχαν προειδοποιήσει ότι πριν επιστρέψει θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά τις δυνατότητές του και το λόγο που βρίσκεται σε αυτή τη σχολή.

Έτσι και έγινε. Επέστρεψε πιο συνετός, δούλεψε σκληρά και υπομονετικά για να κατακτήσει τους στόχους του. Ο Dacre Montgomery είναι το τρανό παράδειγμα ότι για να φτάσεις στο στόχος σου πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είχαμε ιδέα! Είναι ένας ταλαντούχος νέος ηθοποιός, με πολλά χαρίσματα και ναι, αγαπά και την ποίηση. Συγκεκριμένα πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο μέσα στο έτος του οποίο βέβαια ο τίτλος ακόμη δεν είναι γνωστός. Επίσης ετοιμάσου να τον δεις σύντομα στο «The Broken Hearts Gallery» μια ταινία παραγωγής της Selena Gomez.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved