Η Λάουρα Νάργες δείχνει την πιο cool πόζα στην πισίνα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σε άλλη μία εντυπωσιακή λύση

Η Λάουρα Νάργες δείχνει την πιο cool πόζα στην πισίνα

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σε απελπιστικό βαθμό ορισμένες μέρες, η επίσκεψη στις κοντινές θάλασσες και πισίνες είναι αναπόφευκτη λύση. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βρούμε λίγες στιγμές δροσιάς μέσα στη μέρα και να αντέξουμε αυτήν τη ζέστη που μας πηγαίνει περισσότερο προς ζάλη παρά οτιδήποτε άλλο.

Μιας που βρισκόμαστε, όμως, σε αυτά τα καταπληκτικά μέρη, εννοείται πως θα τραβήξουμε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες για να ανανεώσουμε το Instagram μας. Όμως, πώς θα γίνει αυτό χωρίς να δημοσιεύουμε τις ίδιες και τις ίδιες λήψεις; Η απάντηση βρίσκεται στην έμπνευση και ακόμα περισσότερο στις διάσημες που απαθανατίζουν πολύ τακτικά τις εξορμήσεις τους.

Η Λάουρα Νάργες, για παράδειγμα, είναι ένα πολύ αγαπημένο κορίτσι για πολλούς λόγους. Αρχικά, είναι πάρα πολύ ευχάριστη προσωπικότητα και σου βγάζει όλη τη θετική ενέργεια που μπορεί να ζητήσεις. Έπειτα, έχει έναν λογαριασμό στο Instagram που εύκολα ακολουθείς με τόσο εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει και αυτό ακριβώς κάνουν και οι ακόλουθοί της, γεμίζοντας με likes και σχόλια την κάθε ανάρτηση.

Η τελευταία, συγκεκριμένα, τη δείχνει να ποζάρει μέσα σε μία πισίνα και ίσως πρόκειται για την πιο cool και σέξι λήψη που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.