Το νέο tattoo της Ashley Benson είναι παράξενο αλλά θα το λατρέψεις

Άλλο ένα tattoo στη συλλογή της και είναι το καλύτερο.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ashley Benson, πρόσθεσε ακόμη ένα tattoo στη συλλογή της και είναι σίγουρα ό,τι πιο παράξενο αλλά και χαριτωμένο θα δεις. Αν σκεφτείς ότι τα τατουάζ συμβολίζουν κάποια σου αγάπη ή κάποιο σου χόμπι αντίστοιχα, η Ashley μόλις προδόθηκε και αν κρίνουμε από αυτό που «χτύπησε» σε αυτή της την αγάπη, συμπάσχουμε απόλυτα.

Ένα τατουάζ, καλό είναι να είναι συμβολικό μιας και πρόκειται για κάτι μόνιμο. Πλέον βέβαια, έχει γίνει μια μόδα που, καλώς ή κακώς, ακολουθεί την νεολαία και τα σχέδια δεν χρειάζεται να συμβολίζουν και κάτι το σημαντικό. Θα δεις από φράσεις, μέχρι σχέδια και από μονογράμματα μέχρι και ολοκληρωμένα έργα τέχνης, παρ' όλα αυτά το tattoo που έκανε η Ashley Benson θα σε γεμίσει με ανάμεικτα συναισθήματα.

Σύμφωνα με το PopSugar η συλλογή της Ashley μετρά περισσότερα από 14 τατουάζ,, υπάρχουν όμως κάποια που έχουμε ξεχωρίσει, όπως η λέξη «California» στην πλάτη της, η φράση «We're all mad here» από την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, αλλά και το matching finger tattoo που έκανε με το cast της σειράς «Pretty Little Liars».




Η αγάπη της πάντως για το φαγητό δεν κρύβεται και με το νέο της tattoo είμαστε πια σίγουρες. Παλαιότερα είχε «χτυπήσει» τις λέξεις Pommes Frites και από ό,τι φαίνεται έχει μια αγάπη στις τηγανιτές πατάτες. Τώρα, έρχεται ένα milkshake να συμπληρώσει το παραπάνω και μόλις το δεις είμαστε σίγουρες ότι θα το ζηλέψεις.

Δες στη gallery το νέο tattoo της Ashley.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved