Το απίστευτο σχόλιο της Madelaine Petsch στη sexy photo του K.J. Apa

Έξυπνο comment, ομολογουμένως

Ξέρουμε ότι το cast του Riverdale έχει πολύ καλές σχέσεις ο ένας με τον άλλον. Οι fans τους, λοιπόν, έχουν να είναι διπλά ενθουσιασμένοι, αφού τα αγαπημένα τους παιδιά δεν είναι δεμένα μόνο στα πλαίσια της επαγγελματικής τους συνεργασίας, αλλά υπάρχει φιλία και έξω από τη δουλειά.

O K.J.Apa είναι ένας από τους ηθοποιούς που ο κόσμος λατρεύει. Και επειδή πρόκειται για τον βασικό πρωταγωνιστή της σειράς και επειδή είναι ένα πολύ ωραίο παιδί. Εξ ου και το τεράστιο γυναικείο κοινό που έχει να τον ακολουθεί. Μέσα σε αυτό, όμως, φαίνεται να είναι και μία συμπρωταγωνίστριά του, η Madeleine Petsch. Τι συνέβη αυτήν τη φορά…




Ο ηθοποιός είπε να ανεβάσει μία φωτογραφία του, στην οποία δείχνει να καθαρίζει την πισίνα, γράφοντας αστειευόμενος στο caption: Το τοπικό σας pool boy είναι έτοιμο για πρόσληψη.

Η Madeleine που είδε την ανάρτηση αποφάσισε να απαντήσει με τον πιο αστείο αλλά και sexy τρόπο, λέγοντας: Έλα στο σπίτι μου μετά.

Το σχόλιό της, όπως θα περιμέναμε, συγκέντρωσε πάνω από 8.000 likes, με τους followers του να έχουν ενθουσιαστεί ίσως και περισσότερο από τη φωτογραφία του Apa.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη λήψη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved