Το πιο διάσημο ζευγάρι της Marvel ξανασμίγει για έναν σημαντικό σκοπό

Το reunion που όλοι θέλαμε

Από τη Marvel έχουν περάσει πολλοί ηθοποιοί και, κατά συνέπεια, άλλοι τόσοι χαρακτήρες. Προσωπικότητες που έχουμε λατρέψει ανά διαστήματα και που μας έχουν κάνει να ταυτιστούμε μαζί τους και να ανυπομονούμε να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε στη μεγάλη οθόνη. Ειδικά αυτοί που τελικά έγιναν τηλεοπτικά ζευγάρια έδωσαν απίστευτες στιγμές συγκίνησης στους θεατές, με τις αίθουσες να βρίσκονται σε εκστασιασμό κάθε φορά κάθε φορά που μία τέτοια σκηνή θα εμφανιζόταν στην οθόνη.

Ένα από αυτά τα ζευγάρια ήταν ο Iron Man aka Tony Stark aka Robert Downey Jr. με την Pepper Potts. Οι δυο τους έμειναν μαζί μέχρι το τέλος, απέκτησαν μία υπέροχη κορούλα και τελικά εκείνος θυσιάστηκε για εκείνες αλλά και για όλον τον πλανήτη που υπέφερε από την παρουσία του Thanos στο σύμπαν.

Μπορεί οι Avengers να βρίσκονται αρκετά πίσω στο παρελθόν, όμως, οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να ξανασμίξουν διαδικτυακά για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Με την περίοδο των εκλογών στην Αμερική να πλησιάζει, το τηλεοπτικό ζευγάρι είχε μία πολύ αστεία στιχομυθία για να προωθήσει τη σημαντικότητα του να πάει ο κόσμος να δώσει την ψήφο του.

Δες το στη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved