Πρωταγωνίστρια πασίγνωστης σειράς δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά

Τι όμορφη φωτογραφία

Παλιά ήταν πιο συνηθισμένο οι διάσημοι celebrities να εμφανίζονται με φουσκωμένη κοιλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Για την ακρίβεια, ανακοίνωναν πολύ άμεσα τα νέα από ένα πολύ πρώιμο στάδιο τα ευχάριστα στο κοινό τους και χαίρονταν όλοι μαζί για τις εξελίξεις της ζωής τους. Ωστόσο, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο οι διάσημοι προσπαθούν να μην προβάλλουν ιδιαίτερα το θέμα, ώστε να παραμείνει όσο γίνεται μία πιο προσωπική κατάσταση.

Τώρα, μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς πασίγνωστης σειράς, αποφάσισε να φωτογραφηθεί με φουσκωμένη κοιλιά για να στηρίξει τις γυναίκες και το θέαμα ήταν πολύ όμορφο και γλυκό.

Ο λόγος για τη Sasha Pieterse, την ηθοποιό του Pretty Little Liars, που περιμένει το μωράκι της και έκανε την εν λόγω ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CDKawoIFyTU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Αποδέχτηκα την πρόκληση. Σ’ ευχαριστώ όμορφη φίλη μου @kirinstagram. Ήδη έχω στερηθεί ύπνο, αλλά απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που αλλάζει τη ζωή μου, γνωρίζω και νιώθω θαυμασμό για τη δύναμη των γυναικών. Βλέποντας το σώμα μου να αλλάζει για να δώσει ζωή είναι μία απερίγραπτη χαρά. Αγάπη στις γυναίκες γύρω σας, πάντα»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved