To μήνυμα της Zendaya στο Instagram για τη μεγάλη της διάκριση

Είναι η πρώτη της υποψηφιότητα και έχει τρελαθεί!

Η Zendaya είναι για πρώτη φορά υποψήφια στα Emmy Awards και δε μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Για πρώτη φορά η 23χρονη ηθοποιός βρίσκεται στις υποψηφιότητες και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε κανένας, τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε αυτή τη θέση χάρη στην εξαιρετική της ερμηνεία ως Rue Bennett στη σειρά «Euphoria» διεκδικώντας το βραβείο για τον Α' Γυναικείο Ρόλο και αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, αφού το βραβείο διεκδικείται από την Jennifer Aniston για το «The Morning Show», την Olivia Colman για το «The Crown», την Jodie Comer για το «Killing Eve», την Laura Linney για το «Ozark» και την Sandra Oh για το «Killing Eve».

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και το ανάλογο post από την μικρή star στο instagram όπου ευχαρίστησε τους θαυμαστές της και έδειξε πόσο ευγνώμων είναι για αυτή την πρώτη υποψηφιότητά της.

Το «Euphoria» είναι επίσης επιλεγμένο για πέντε ακόμη βραβεία, μέσα σε αυτά για την εξαιρετική Μουσική Σύνθεση, για την πρωτότυπη μουσική αλλά και τους στίχους.

Η τελετή για τα 72α τηλεοπτικά βραβεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.




Δες στη gallery όσα έγραψε η Zendaya στο instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved