H mirror selfie της Ariana Grande με τα 8 εκ. likes σε μία μέρα

Ομολογουμένως, ήταν πολύ καλή

Όσον αφορά στον κόσμο των φωτογραφιών, οι selfies ήταν, είναι και μάλλον θα είναι για πολύ καιρό στη μόδα. Πέρα από την άποψη του θέματος, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι κι ένας τρόπος πρακτικός για να τραβήξεις μία φωτογραφία. Δε σημαίνει ότι πάντα θα έχεις κάποιον γύρω σου όταν η στιγμή είναι κατάλληλη για το κλικ, αλλά, ακόμα και να έχεις, θα την προτιμήσεις γιατί η selfie είναι εντελώς άλλης λογικής.

Πέρα από τον εαυτό σου και τους δικούς σου, αυτό το είδος φωτογραφίας το τιμούν και οι αγαπημένοι διάσημοι. Τόσο συχνά που δεν είναι λίγες οι φορές που μας δίνουν έμπνευση για μελλοντικές μας αναρτήσεις. Όταν το κινητό έρχεται τόσο κοντά στο πρόσωπο, χρειάζεσαι μία κάποια επιπλέον φαντασία, ώστε να μην είναι όλα τα posts ίδια μεταξύ τους.

Η Ariana Grande, πάντως, το θέμα selfie το τιμάει και με το παραπάνω. Μπαίνοντας στον λογαριασμό της στο Instagram, θα δεις πόσες αναρτήσεις είναι αυτής της λογικής. Οπότε, το να δημοσιεύσει άλλη μία δεν αποτελεί και περίεργο γεγονός.

Πρόσφατα, ανέβασε μία mirror selfie και ήταν τόσο πετυχημένη και εντυπωσιακή που οι followers της ενθουσιάστηκαν. Τόσο που η φωτογραφία ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια likes μέσα σε μία μέρα.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τη φωτογραφία.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved