Hailey Bieber: 6 φορές που την είδαμε με μαγιό και χάσαμε τα λόγια μας

Είναι ένα πολύ σέξι κορίτσι

Αυτήν την περίοδο, τα μαγιό έχουν την τιμητική τους. Οι επισκέψεις μας στην παραλία είναι πιο συχνές από ποτέ, οπότε σε αυτό το κομμάτι της ντουλάπας μας έχει γίνει πολλή σκέψη, η οποία μεταφράζεται σε αναζητήσεις online και στα φυσικά καταστήματα. Σαφώς και τα σχέδια είναι πάρα πολλά για να διαλέξεις και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάτι που να σου αρέσει, αλλά το τέλειο θέλει και λίγη τύχη.

Όλες οι celebrities, λίγο ή πολύ, ανεβάζουν φωτογραφίες με μαγιό στους λογαριασμούς τους και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που πραγματικά μπορείς να κάθεσαι αρκετή ώρα κολλημένη στην οθόνη του κινητού και να τις περιεργάζεσαι.

Η Hailey Bieber, για παράδειγμα, είναι ένα κορίτσι που έχει υπέροχο κορμί και τα μαγιό της τα τιμάει δεόντως. Οι φορές που οι αναρτήσεις της περιλαμβάνουν πόζες φορώντας ένα από αυτά δεν είναι λίγες, όμως, είναι και κάποιες συγκεκριμένες που το level του εντυπωσιασμού πιάνει άλλα επίπεδα.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε έξι τέτοιες λήψεις, που η σύζυγος του Justin Bieber απογείωσε το θέμα και θα τις βρεις στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved