Τα σχέδια του ζεύγους Bieber για το καλοκαίρι θα σε κάνουν να ζηλέψεις

Μετά την επίσκεψη στον Kanye West, το ζεύγος Bieber έφυγε για το καλύτερο ταξίδι!

Μιας και οι επιλογές είναι περιορισμένες λόγω της πανδημίας, πολλοί αποφασίζουν «εναλλακτικούς» τρόπους διασκέδασης αλλά και διακοπών. Μέσα σε αυτούς λοιπόν βρίσκονται και ο Justin Bieber με τη σύζυγό του Hailey.

Το ζευγάρι πέρασε την καραντίνα κυρίως στο Los Angeles και στον Καναδά και τώρα αποφάσισαν να κάνουν τις διακοπές τους κάπως διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Μια αποκλειστική πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε στο HollywoodLife ότι για τις επόμενες εβδομάδες θα ζουν στο λεωφορείο του Justin, οδηγώντας και εξερευνώντας, ενώ ο ίδιος ο Justin θα ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

https://www.instagram.com/p/CDFZSaSH4Lb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και έχουν πολλούς διάσημους φίλους σε καραντίνα, η πηγή είπε στο HollywoodLife ότι δε σκοπεύουν να κάνουν παρέα με άλλους και προτιμούν να κάνουν τον γύρο των ΗΠΑ. Η Hailey αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρίσκονται σε road trip με διάφορα insta stories ενώ αστειεύτηκε και ζήτησε συμβουλές από τους θαυμαστές της για να πάψει να ζαλίζεται.

Παρά την διασκέδαση τους όμως ο Justin, αποφάσισε να κάνει μια στάση για να δει τον καλό του φίλο Kanye West. Η αποκλειστική πηγή του HollywoodLife είπε ότι το ζευγάρι κατάλαβε πόσο κοντά στον Kanye βρισκόταν και έτσι σταμάτησαν για να τον δουν.






Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Justin στο instagram από το road trip.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved