Η Λάουρα Νάργες δείχνει πώς είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις διακοπές της

Μπορεί και να την προτιμάμε έτσι τελικά

Ο κόσμος της showbiz είναι τέτοιος που τις περισσότερες φορές ορίζει στους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν κάποιους άγραφους κανόνες. Το πιο συνηθισμένο είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να εμφανίζονται πάντα με μακιγιάζ, λαμπερές και εντυπωσιακές. Ακόμα και στην παραλία να πάνε, που πρόκειται για το πιο ξέγνοιαστο μέρος του κόσμου, πολλές φορές μέχρι κι εκεί τις βλέπουμε να έχουν προνοήσει για κάτι, όπως αδιάβροχα προϊόντα ή να μη βουτάνε το κεφάλι τους στη θάλασσα για να μη χαλάσει το μακιγιάζ.

Υπάρχουν, όμως, και πολλές διάσημες που δε διστάζουν να εμφανιστούν χωρίς ίχνος make up. Εντελώς φυσικές και πιο χαρούμενες από ποτέ. Μία από αυτές είναι και η Λάουρα Νάργες. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι από μόνη της ένα πολύ φρέσκο και εντυπωσιακό κορίτσι που δε χρειάζεται και πολλά για να σε αφήσει άφωνη.




Αυτό είναι κάτι που έχει καταλάβει και η ίδια, γι’ αυτό και δε διστάζει να φωτογραφηθεί ή να ανεβάσει βίντεο με ένα εντελώς natural look.

Αυτές τις μέρες, η Λάουρα βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της κι από εκεί εμπνεύστηκε να κάνει μία σειρά από no makeup stories.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved