Είναι έγκυος η τραγουδίστρια; Οι fans αυτό πιστεύουν

Είναι και αυτός ένας τρόπος να πεις τι θέλεις.

Οι θαυμαστές δεν μπορούν να σταματήσουν να συζητούν για το νέο τραγούδι της γνωστής pop star αφού έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα. Ένας στίχος ήταν αρκετός για να ξεσηκωθούν οι fans και φαίνεται να αναφέρει ότι θα ήθελε παιδιά από τον Joe Alwyn!

Έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνο από τότε που η Taylor Swift κυκλοφόρησε το «Lover», ένα ζωντανό, πολύχρωμο album, γεμάτο νοήματα προς τον φίλο της, Joe Alwyn. Τώρα, αν και το στιλ στα κομμάτια της έχει αλλάξει για χάρη του νέου album «Folklore», η αγάπη της για τον Joe εξακολουθεί να είναι δυνατή. Η έντονη σχέση του ζευγαριού είναι εμφανής σε πολλά από τα τραγούδια της, πλέον όμως φαίνεται ότι η Taylor σκέφτεται το μέλλον της μαζί του και τα λέει όλα στο νέο της κομμάτι «Peace».

«Θα σου δώσω ένα παιδί, θα σου δώσω την ησυχία που έρχεται μόνο όταν δύο άνθρωποι κατανοούν ο ένας τον άλλον.»

Πραγματικά αυτοί οι στίχοι τρέλαναν τους θαυμαστές της στο Twitter, ακόμη και στα σχόλια του YouTube και ορισμένοι μάλιστα εικάζουν ότι μπορεί να είναι ήδη έγκυος, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Εσύ τι πιστεύεις; Λες να είναι έγκυος ή απλά... προετοιμάζει το έδαφος;

Άκουσε εδώ το «Peace» της Taylor Swift και... τα συμπεράσματα δικά σου!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved