Ο Snik, o Madlclip και ο Light γύρισαν το νέο τους βιντεοκλίπ!

Κι εμείς απλά το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Ο Snik, ο Madclip και ο Light είναι αδιαμφισβήτητα 3 από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στην Ελληνική μουσική βιομηχανία. Τα τραγούδια τους έχουν εκατομμύρια προβολές στο Youtube, βρίσκονται μονίμως στα charts ενώ ο κόσμος τους αγαπά πολύ και το εκφράζει έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι γίνεται όταν αυτοί οι 3 λοιπόν ενώνονται; Η απάντηση είναι Bosses! Ναί καλά κατάλαβες πρόκειται για το νέο τραγούδι των τριών ράπερ που έρχεται για να κάνει χαμό και σίγουρα να βάλει φωτιά σε Youtube και Spotify. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου γι'αυτό κάνε λίγη υπομονή αφού η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει.

Πριν λίγα 24ωρα ο Snik ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά από Instagram-stories στα οποία μας πληροφόρησε πως βρίσκονται στα γυρίσματα του βιντεο-κλιπ για το συγκεκριμένο τραγούδι. Είδαμε πλάνα από τους δρόμους της Αθήνας με τον Snik να βρίσκεται πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ ο Light και ο Madclip σε πολυτελή αυτοκίνητα.

https://www.instagram.com/p/CC8xU8mH_p3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φανς ανυπομονούν και ήδη έχουν γεμίσει με χιλιάδες σχόλια τη δημοσίευση στην οποία οι τρεις ράπερς ποζάρουν μαζί. Ο Madclip ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα 3λεπτο backstage βίντεο από τα γυρίσματα και το Instagram πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις κι εσύ μερικά στιγμιότυπα των γυρισμάτων.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved