Η Hailey και ο Justin Bieber είναι αχώριστοι κι εμείς λιώνουμε

Η κοινή φωτογραφία που πόσταραν οι Biebers στο Instagram.

Η Hailey και ο Justin Bieber από τότε που παντρεύτηκαν είναι συνέχεια μαζί και όλα δείχνουν ότι ζουν την απόλυτη ευτυχία. Ο διάσημος τραγουδιστής και το νεαρό topmodel αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους εκατομμύρια followers τους.

Πριν λίγες ώρες η κυρία Bieber ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε Instagram-story της και λίγο αργότερα ο Justin την πόσταρε κι εκείνος στο προσωπικό του λογαριασμό. Εκεί βλέπουμε τον Justin και συγκεκριμένα το τατουάζ στην περιοχή του λαιμού που είχε κάνει τον Δεκέμβρη του 2019.

Το συγκεκριμένα tattoo είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για το ζευγάρι αφού ακούγεται πως το πουλί στο λαιμό του Justin συμβολίζει την αιώνια αγάπη του για την 23χρονη Hailey. Επίσης οι δυο τους έχουν matching tattoos αφού ο τραγουδιστής έχει γράψει την λέξη Forever και το μοντέλο τη λέξη Lover στο ίδιο ακριβώς σημείο.

haileypost

Ο Justin έκανε mention στην δημοσίευση τον διάσημο tattoo artist του Dr Woo, στον οποίο μάλιστα είχε πάει και η Hailey για το δικό της τατουάζ. Ο 26χρονος τραγουδιστής έχει αμέτρητα tattoo πλέον στο κορμί του και όπως φαίνεται θα κάνει κι άλλα στο άμεσο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CC78Xz0n7Na/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved