Η Kylie Jenner κάνει διακοπές και ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ!

Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι της πάει πολύ!

Η Kylie Jenner συνεχίζει τις καλοκαρινές διακοπές της καθώς και τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Εκτός από τη νέα, ανοιχτή καστανή απόχρωση των μαλλιών της φαίνεται πως έχει βρει το απόλυτο χρώμα για να τονίσει τα σαρκώδη χείλη της.

Πριν λίγα 24ωρα η 23χρονη celeb πόσταρε ένα selfie βίντεο στο οποίο φορά ένα γήινο ροζ κραγιόν το οποίο ομολογούμε πως της ταιριάζει υπερβολικά πολύ. Φυσικά πρόκειται για κραγιόν από τα Kylie Cosmetics και συγκεκριμένα την απόχρωση Sweater Weather (σαν το τραγούδι).

https://www.instagram.com/p/CC4JmYNjAf8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτό το χρώμα... » έγραψε η Kylie κάτω από το βίντεο το οποίο δημοσίευσε σαν Instagram-story.

Η μικρότερη αδερφή των Kardashians ταίριαξε το γήινο κραγιόν της με καφέ σκιά ματιών ενώ για τα μαλλιά της προτίμησε χαλαρούς κυματισμούς. Σύμφωνα με τον τύπο η Kylie βρίσκεται αυτές τις ημέρες με τον Travis Scott για χάρη της 2χρονης κόρης τους Stormi Webster. Απόλαυσαν ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο στην παραθαλάσσια πόλη Laguna Beach και φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι αφού οι παπαράτσι τους φωτογράφησαν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους εκεί. Η Kylie αισθάνεται πολύ άνετα να περνά ελεύθερο χρόνο με τον Travis γιατί παραμένουν καλοί φίλο αφού έχουν και οι δύο σαν προτεραιότητα την κόρη τους Stormi.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved