Αυτή είναι η σωσίας της Taylor Swift και η ομοιότητα είναι τρομακτική

Και εμείς να τη βλέπαμε πάντως, θα της ζητούσαμε αυτόγραφο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρει στα social media κάποιον που να μοιάζει απίστευτα σε έναν φίλο μας ή ακόμη και στη κολλητή μας. Αυτές οι περιπτώσεις είναι τουλάχιστον τρομακτικές, πόσο μάλλον αν οι διαφορές που μπορείς να εντοπίσεις είναι ελάχιστες.

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότεροι διάσημοι «βρίσκουν» τους σωσίες τους όπως ας πούμε η Kylie Jenner, η Ariana Grande, ή ακόμη και του Penn Dayton. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στο προσκήνιο μια χρήστης του Tik- Tok και ναι, μόλις τη δεις θα πιστεύεις ότι σου κάνει πλάκα και είναι η... Taylor Swift.

Το όνομά της είναι Ashley και είναι νοσοκόμα. Καμία σχέση δεν έχει με τις pop μουσικές σκηνές, παρόλα αυτά ο ο κόσμος της ζητά αυτόγραφα. Φαντάσου τώρα, να σου προσφέρει ιατρική περίθαλψη η Taylor Swift! Ό,τι καλύτερο!


Το προφίλ της στο Tik- Tok eέχιε όνομα @traumarn13 στο οποίο και δημοσίευσε ένα video με το οποίο θα καταλάβεις ότι η ζωή της ενώ την μπερδεύουν με την Taylor,είναι ένα «δράμα»! Ζει στο Nashville του Tennessee και από πάντα η Ahley αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα. Ο κόσμος της φώναζε ότι την αγαπά και ζητούσε αυτόγραφα, αφού νόμιζαν πως είναι η γνωστή pop star Taylor.

Αυτό το video έγινε αμέσως viral με περισσότερα από 1,4M χτυπήματα και μόνο όταν το δεις θα καταλάβεις!



Δες στη gallery την Ashley.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved