Charli D'Amelio: Τι έπαθε η διάσημη Tik- Toker και γιατί χειρουργήθηκε;

Ξέρουμε τι συνέβη και έχουμε όλες τις απαντήσεις εδώ.

Αν και ταλαιπωρήθηκε, η διάσημη και αγαπημένη Tik- Toker είναι καλά και επέστρεψε δυναμικά με τα βίντεο της στο Tik- Tok. Χωρίς να αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές της και κυρίως μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, η Charli D' Amelio, απέδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει ούτε μια χορευτική της κίνηση.

Τι συνέβη όμως και έπρεπε να χειρουργηθεί;

Η star του Tik- Tok Charli D' Amelio αντιμετώπιζε προβλήματα με την αναπνοή της και έτσι, πήρε την απόφαση να κάνει την αναγκαία επέμβαση στην μύτη της. Αν και ταλαιπωρήθηκε, από αυτά που ανέβασε στο προφίλ της φαίνεται ότι τώρα είναι καλά και πιο έτοιμη από ποτέ να «παραδοθεί» στους θαυμαστές της.


Με το post της πάντως ενημέρωσε τους φανατικούς της θαυμαστές και έγραψε: «Το χειρουργείο έγινε και είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους κατάφερα και έφτιαξα την αναπνοή μου. Σύντομα θα επιστρέψω και στα μαθήματα χορού.»

Βέβαια η Charli δεν περίμενε την επιστροφή της στα μαθήματα χορού, αφού του έδωσε και κατάλαβε! Τα «σημάδια» από το χειρουργείο είναι ορατά, πάντως είμαστε σίγουρες ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πριν.

Υ.Γ: Περαστικά και αγάπη για την μια και μοναδική Tik- Toker της καρδιάς μας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved