Τρομερό ατύχημα για τον αγαπημένο ηθοποιό του Riverdale

Ανέβασε σχετικό video στο instagram και θα πάθεις σοκ!

Μια κακή στιγμή αρκεί για να συμβεί το «κακό». Κάπως έτσι έγινε και με τον αγαπημένο ηθοποιό της γνωστής σειράς Riverdale. Σαν να μην έφτανε ο πόνος του πάντως σκέφτηκε να ποστάρει το χρονικό του ατυχήματός του στο instagram και δείχνει ακριβώς τι έπαθε. Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό αυτό που του συνέβη και σίγουρα δε θα ήθελες να τύχει ούτε στον εχθρό σου.

Βρισκόταν με τον διάσημο κομμωτή Jason Schniedman όταν ένα κομμάτι μετάλλου μπήκε και κόλλησε στο μάτι του.
Ο KJ Apa λοιπόν δε δίστασε να ανεβάσει το video στο προσωπικό του προφίλ στο instagram και αυτό που θα δεις είναι να προσπαθούν να αφαιρέσουν το κομμάτι από το μάτι του.

Χωρίς να χάσει το χιούμορ του, ο KJ Apa σχολίασε στον Jason ότι αυτό είναι σίγουρα το κακό του προφίλ και του ζήτησε να αλλάξουν θέσεις.

Ευτυχώς ο ίδιος με τη βοήθεια μιας μπατονέτας αφαίρεσε το κομμάτι από το μάτι του αφήνοντας μια ελαφριά πληγή στο μάτι του και κάπου εκεί είδαμε τον KJ Apa να λυγίζει. Πώς να μη δακρύσει, εδώ δακρύσαμε εμείς που το είδαμε!

https://www.instagram.com/tv/CC2DoloFiUr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δε ξέρουμε αν κλαίει πραγματικά ή ήταν το σοκ της στιγμής που τον άγχωσε, πάντως αφού αποφάσισε να κοινοποιήσει το video σημαίνει ότι τώρα είναι καλά. Δεν έλειψαν φυσικά και τα σχόλια κάτω από το post του από τους θαυμαστές που έδειξαν ενδιαφέρον, με ευχές, συμβουλές και μπόλικη αγάπη προς τον ηθοποιό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved