Η Dua Lipa δεν είναι πλέον όπως την θυμάσαι!

Η τραγουδίστρια έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όπως φαίνεται τίποτα και κανείς δεν μπορεί να κρατήσει τη Dua Lipa μακριά από τις αλλαγές των μαλλιών της. Η τραγουδίστρια των hits Physical, Don't Stop Now και Future Nostalgia έχει κάνει διάφορα εντυπωσιακά look μέσα στη χρονιά.

Αν θυμάσαι τον Οκτώβριο του 2019, η Dua έκανε χαμό με το δίχρωμο bob καρέ της, όπου το μπροστινό μέρος ήταν ξανθό και το πίσω ήταν σκούρο καφέ. Από τότε, την έχουμε δει με πολλά χρώματα, με το πιο wow να είναι τα ροζ μαλλιά της την περίοδο της καραντίνας. Τώρα, η 24χρονη πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο φυσικό σκούρο χρώμα των μαλλιών της αφού συμβουλεύτηκε τους fans και τους εκατομμύρια ακόλουθούς της.

https://www.instagram.com/p/CCn6pHXMqnC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Περίπου πριν μια εβδομάδα η Dua Lipa δημοσίευσε στο Instagram μια παλαιότερη φωτογραφία της και ρώτησε τους followers αν θα ήθελαν να την δουν πάλι με αυτό το look. Μόλις δύο μέρες αργότερα, η αλλαγή έγινε αφού η νεαρή έβαψε τελικά τα μαλλιά της σκούρα καστανά, που ομολογούμε ότι της πάνε πολύ.

https://www.instagram.com/p/CCtePmXM2FL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να το ανακοινώσει στο κοινό της, ποστάροντας μια selfie φωτογραφία της. Εκείνοι μάλλον ενθουσιάστηκαν με τη νέα της εμφάνιση και της χάρισαν σχεδόν 4 εκατομμύρια likes και αμέτρητα σχόλια. Σε άλλα νέα η ερμηνεύτρια είναι στα καλύτερά της αφού έχει σχέση με τον Anwar Hadid, αδερφό της Gigi και της Bella, με τον οποίο είναι αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/CC0-EKlsJXd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved