H Kylie Jenner πήρε ένα αυτοκίνητο 300 χιλ. δολαρίων και το έκανε... ροζ

Άλλο ένα πολυτελές απόκτημα για τη συλλογή της

Ξέρεις ότι η Kylie Jenner έχει μία κάποια οικονομική άνεση. Με τόσα χρήματα που είχε ήδη η οικογένειά της κι άλλα τόσα - ή και περισσότερα- που έβγαλε μόνη της με τις δικές της επιχειρήσεις και τα posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο τραπεζικός της λογαριασμός πρέπει να μετράει νούμερα που ούτε μπορούμε να φανταστούμε.

Η ίδια λατρεύει τις ανέσεις και, αφού μπορεί να τις υποστηρίξει με το πορτοφόλι της, δε σκέφτεται ποτέ τα χρήματα. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται να συμβαίνει όταν κάθε τρεις και λίγο βλέπουμε αναρτήσεις στο προφίλ της με νέα αποκτήματα. Θα είναι πολυτελείς βίλες ως νέες της κατοικίες; Θα είναι διακοπές που φαντάζουν ψεύτικές; Κάτι θα βρει να μας αφήσει άφωνες.




Ως γνωστόν, μία αγάπη στα αυτοκίνητα την έχει. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, στη συλλογή της είπε να προσθέσει μία custom Rolls Royce Wraith, που η αξία της υπολογίζεται να ξεπερνάει τα 300 χιλιάδες δολάρια. Το δε εσωτερικό της είπε να το κάνει όλο ροζ, κάτι που δε μας εκπλήσσει γιατί πρόκειται για ένα χρώμα στο οποίο έχει αδυναμία.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις το νέο αυτοκίνητο της Kylie.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved