Το συγκινητικό post της Demi Lovato για την Naya Rivera

Η Demi και η Naya είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της διάσημης σειράς Glee.

Πριν λίγα μόλις 24ωρα επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο που ήθελε την γνωστή ηθοποιό Naya Rivera να είναι νεκρή έπειτα από πνιγμό. Το πτώμα της όμορφης και ταλαντούχας ηθοποιού βρήκαν οι αρχές βυθίζοντας τη showbiz και όχι μόνο σε απόλυτη θλίψη. Η 33χρονη είχε πάει βαρκάδα με τον 4χρονο γιό της στη λίμνη Πίρου και από εκείνη τη στιγμή χάθηκε για πάντα.

Αν έβλεπες Glee σίγουρα θα θυμάσαι την εντυπωσιακή Santana Lopez που υποδυόταν η Naya. Η αγαπημένη μας Demi Lovato είχε κάνει το πέρασμά της σε αρκετά επεισόδια της σειράς όπου εκεί γνώρισε την Rivera με την οποία είχαν γίνει φίλες.

https://www.instagram.com/p/CCmjh86hNsF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο η Demi λυπήθηκε πολύ στο άκουσμα του θανάτου της πρώην συνεργάτιδάς της και αποφάσισε να γράψει μερικά λόγια για εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Naya Rivera. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που είχα να υποδηθώ το κορίτσι σου στην σειρά Glee. H καρδιά μου και η σκέψη μου είναι αυτή τη στιγμή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα», έγραψε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved