Η Gigi Hadid δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Είδαμε, επιτέλους, πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Κανείς δεν περίμενε να ακούσει τα νέα ότι η Gigi Hadid είναι έγκυος. Το πανέμορφο μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων μόδας, οι οποίοι και τη ζητάνε συνεχώς για τα νέα τους εγχειρήματα εντός κι εκτός catwalk. Η καριέρα της το ξέρεις ότι θα είναι μεγάλη για να έχει αρχίσει τόσο δυναμικά και σίγουρα δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι θα ακούγαμε περί της όποιας εγκυμοσύνης, πόσο μάλλον όταν η σχέση της με τον Zayn Malik δεν ήταν και πολύ σταθερή.

Όπως και να ‘χει, τα δυο παιδιά είναι μαζί και φαίνεται να διανύουν μία υπέροχη περίοδο στις ζωές τους, όσο περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Gigi, πέρα από την επιβεβαίωση των νέων, δεν ήθελε να μοιραστεί με το κοινό πολύ σχετικό υλικό και την περιμέναμε πότε θα νιώσει έτοιμη για να μας δείξει την κοιλιά της.

Φαίνεται ότι αυτή η φάση ήρθε και τώρα το μοντέλο ένιωσε έτοιμο να μας δείξει την κοιλίτσα της, η οποία, όντας στον 7ο μήνα, έχει μεγαλώσει πολύ και είναι αξιολάτρευτη. Η Gigi λάμπει ολόκληρη και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Πλέον, ο καιρός έχει περάσει και σε πολύ λίγο θα κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

https://www.instagram.com/p/CCrTICEFweY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CCrTnHhJeZn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved