Η Kylie Jenner πήρε στην κόρη της ένα σπίτι που ζηλέψαμε κι εμείς

Μακάρι να είχαμε κι εμείς ένα τέτοιο...

Η Kylie Jenner είναι ένα πολύ πλούσιο κορίτσι. Η περιουσία της είναι τέτοια που πραγματικά ό,τι και να θέλει να αποκτήσει στη ζωή της, απλώς πηγαίνει και το αγοράζει. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς προβληματισμούς. Την έχουμε δει, λοιπόν, σε πολλές τέτοιες φάσεις που αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δούμε με όλα αυτά τα αποκτήματα που έχει. Πολυτελή αυτοκίνητα που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, επαύλεις που κάνουν τα θέρετρα να μοιάζουν «λίγα» και μία ζωή που χαρακτηρίζεται γενικότερα από μία σπατάλη χρημάτων.

Με τόσα χρήματα διαθέσιμα, καμία περίπτωση δεν υπήρχε να μην αφιέρωνε και τα ανάλογα ποσά στη μονάκριβη κόρη της, Stormi. Και δε λέμε μόνο για τις περιπτώσεις που οργανώνει κάποιο party και φροντίζει να υπάρχει κάθε πολυτέλεια. Μιλάμε και για τα πιο καθημερινά της.




Ως γνωστόν, τα παιδάκια χαίρονται με πολλά πράγματα και παιχνίδια. Οι κούκλες και τα σπιτάκια, για παράδειγμα, είναι πολύ συνηθισμένα σε αυτήν την κατεύθυνση. Οπότε, η Kylie είπε να μην κακοκαρδίσει την κόρη της και να της αγοράσει ένα σπίτι, με τη διαφορά ότι δεν πρόκειται για ένα κουκλόσπιτο, αλλά ένα μέγεθος που χωράει και τη μικρή μέσα. Θα το έλεγες και μινιατούρα δικών της σπιτιών.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για τι πράγμα μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved