Justin/Hailey Bieber: Οι φωτογραφίες αγκαλιά στην ξαπλώστρα που ενθουσίασαν

Τα δυο παιδιά είναι πιο ερωτευμένα από ποτέ.

Ο Justin και η Hailey Bieber έχουν εξελιχθεί στο ζευγάρι που όλοι ζηλεύουν για το πόσο αγαπημένοι δείχνουν. Ο καιρός περνάει, πλέον βρισκόμαστε αρκετά μακριά από τον μεγάλο του έρωτα με τη Selena Gomez και οι δυο τους δείχνουν να βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση. Πηγαίνουν υπέροχες διακοπές μαζί, όποτε βλέπουμε κοινές τους λήψεις, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του και γενικώς πρόκειται περί ενός μοντέρνου power couple.




Γι’ αυτό, κάθε τους φωτογραφία ενθουσιάζει τους followers τους και συγκεντρώνει εκατομμύρια likes μέσα στις πρώτες ώρες που δημοσιεύεται στους λογαριασμούς τους. Αυτές που ανέβασαν πρόσφατα, για παράδειγμα, δείχνουν τον τραγουδιστή και το μοντέλο αγκαλιά στην ξαπλώστρα πάνω σε μία ξαπλώστρα και από το βλέμμα της Hailey μπορείς να δεις πόσο καλά και ήρεμη είναι στο πλάι του.

Οι πόζες τους, όπως μπορείς να καταλάβεις, ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να σχολιάζουν το πόσο υπέροχοι δείχνουν μαζί.

Πραγματικά, έχουν καταφέρει να τους διαψεύσουν όλους και να δείξουν ότι καμία πρόθεση δεν έχουν να χωρίσουν, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.

Οι εν λόγω φωτογραφίες βρίσκονται στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved