Φήμες λένε ότι η Camila Cabello χώρισε και δε ξέρουμε πώς να τ' αντέξουμε

Εντάξει, μείνε ψύχραιμη! Αν ισχύει, ας ελπίσουμε ότι θα τα ξαναβρούν.

Μακάρι να είναι ένα κακόγουστο αστείο, αλλά η είδηση αυτή τη στιγμή θέλει ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια να χωρίζουν και εμείς δε ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε.

Ο λόγος για τον Shawn Mendes και την Camila Cabello. Ένα ζευγάρι που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε να τραγουδούν παρέα το «Senorita». Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η σχέση τους έγινε ένα «αντικείμενο διαφήμισης» στα social media και ίσως αυτό να έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στην ενδεχόμενη λήξη της σχέσης τους.

Σύμφωνα με το gizmoblaze ο Shawn έχει αποκαλύψει ότι όλο αυτό που έχουν μεταξύ τους «μεταφέρθηκε» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με αποτέλεσμα πια η σχέση τους να μοιάζει ψεύτικη. Σκληρό! Πάντως αν ισχύει το παραπάνω σενάριο πολύ στενάχωρο είναι.

Πάντως η τελευταία τους κοινή φωτογραφία στο προφίλ της Camila Cabello είναι στις 23 Μαΐου. Αυτό κι αν είναι περίεργο.

https://www.instagram.com/p/CAijo0aprgN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης η Camila ηχογράφησε το υπέροχο αυτό κομμάτι «First Man», αφιερωμένο στον μπαμπά της, Alejandro Cabello. Μερικοί θαυμαστές είπαν ότι δεν έδωσε καθόλου σημασία στο αγόρι της τον Shawn, κάτι που πάλι παραξένεψε τους fans και τους έκανε να πιστεύουν και να διαδίδουν φήμες χωρισμού. Εδώ που τα λέμε θα μπορούσε να του το αφιερώσει, μήπως αυτό δείχνει ότι δεν ήθελε να επικεντρωθεί και τόσο στη σχέση τους;

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για νέες εξελίξεις και ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα είναι και πάλι αγαπημένοι και κυρίως, μαζί!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved