Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις το hot μπικίνι της Kendall Jenner!

Σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως αυτή τη στιγμή ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι από τους πιο δημοφιλής, αφού μετρά εκατομμύρια ακόλουθους.

Ο λόγος φυσικά για την Kendall Jenner, αδερφή των Kardashians και μια από τις ομορφότερες παρουσίες στο χώρο της showbiz. Η μελαχρινή καλλονή έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα κορμιά και κάθε της εμφάνιση κάνει τα φλας να παίρνουν φωτιά.

https://www.instagram.com/p/CCjjd2HDalZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CCSx_-KJP21/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 25χρονο topmodel είναι ιδιαίτερο ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της. Κάπως έτσι, πριν λίγα 24ωρα η Kendall δημοσίευσε μετά από καιρό μια selfie φωτογραφία της με μαγιό και όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του Instagram την αποθέωσαν. Συγκεκριμένα η φωτογραφία συγκέντρωσε 4.5 εκατομμύρια likes και αμέτρητα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CCiF-KoJSZU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς σταθήκαμε στο υπέροχο, σέξι μπικίνι της και έπειτα από σύντομη έρευνα θα σου αποκαλύψουμε τα πάντα για αυτό. Πρόκειται για ένα καφέ printed μαγιό από την φετινή συλλογή της εταιρίας JANTHEE Berlin που μπορείς να βρεις εύκολα με ένα κλικ.

Διατίθεται σε στράπλες ή σε κλασσικό τριγωνάκι για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπό σου αλλά και στο προσωπικό σου στιλ. Επιπλέον έχεις τη δυνατότητα να βρεις κι άλλα πολλά εντυπωσιακά σχέδια για να καταλήξεις σε αυτό που θα σε συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CCdHNEXJDuO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved