Kelly Preston: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης της, Ella, στο Instagram

Θλίψη για τον χαμό της συζύγου του John Travolta.

Από το πρωί της 12ης Ιουλίου, το κλίμα στο σπίτι της οικογένειας Travolta είναι βαρύ. Η 57χρονη Kelly Preston, σύζυγος του John Travolta και μητέρα των παιδιών του, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μεγάλη, διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, αυτή της η μάχη κρατήθηκε κρυφή και σε όλες τις δύσκολες στιγμές τη στήριξαν οι στενοί της συγγενείς και οι φίλοι, οι οποίοι και την τιμούν από χτες με τις δικές τους αναρτήσεις.




Ο σύζυγός της και σταρ του Hollywood έγραψε για τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε την ασθένειά της αλλά και για το γεγονός ότι πρόκειται να πάρει λίγο χρόνο με τα παιδιά του. Η 20χρονη κόρη του, Ella, έκανε κι εκείνη τη δική της ανάρτηση για την αγαπημένη της μαμά και συγκίνησε τους ακόλουθούς της.

Η ίδια φωτογραφία που επέλεξε και ο μπαμπάς της, συνοδευόμενη από ένα υπέροχο κείμενο αναγνώρισης της Kelly ως αγωνίστριας, ως υπέροχης μητέρας, ως φανταστικού ανθρώπου, βρίσκονται τώρα στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram της Ella.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις την ανάρτηση και τα όμορφα λόγια για τη μαμά της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved