Μαρία Σάκκαρη: Η φωτογραφία με το μπικίνι που αποθέωσε το κορμί της

Η ανάρτηση μάζεψε δεκάδες χιλιάδες likes.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ένα κορίτσι που έχεις κάθε λόγο να θαυμάζεις. Η πορεία της στον χώρο του τένις δε χρειάζεται συστάσεις. Παρά τη δυσκολία του αθλήματος, ειδικά στη χώρα μας, έχει καταφέρει να διαπρέψει και να κατεβαίνει αγωνιστικά σε κάθε μεγάλη διοργάνωση απέναντι σε κορυφαίες αθλήτριες του είδους.

Οι αγώνες της αποτελούν εξαιρετικό θέαμα για κάθε άνθρωπο που λατρεύει το άθλημα και η ίδια κάνει πολλή δουλειά ώστε να εξελίσσεται και να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Το βλέπεις φορά με τη φορά, αντίπαλο με τον αντίπαλο, και σε βάζει σε μία διαδικασία να θες να αρχίσεις τένις ακόμα κι αν δεν το είχες ποτέ στο μυαλό σου.

Με τόση γυμναστική που έχει κάνει, το κορμί της είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό. Σμιλευμένο από κάθε άποψη και μυϊκή ομάδα, κοιλιακοί που σε κάνουν να μένεις άφωνη και γενικά ένα απίστευτα αθλητικό κορμί, ό,τι πρέπει για να ξαναβρείς τα bikini body goals που έψαχνες.

Αυτήν τη φορά, η Μαρία επέλεξε ένα μπικίνι σε ριγέ σχέδιο που αναδείκνυε τις συγκλονιστικές της αναλογίες. Το μαγιό είναι ενός αγαπημένου brand και αποτελεί ένα από τα ωραιότερα αποκτήματα που μπορείς να έχεις το καλοκαίρι.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τη φωτογραφία και το ίδιο το μαγιό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved