Και ο 17χρονος γιος του Beckham ερωτεύτηκε και ανέβασε τις πιο cute φώτος

Κορίτσια, «χάσαμε» τον Romeo. Τώρα τον έχει μια ξανθιά καλλονή θεά.

Η οικογένεια Beckam έχει χαρές και αυτό βγαίνει στον κόσμο των social media. Γιατί να το κρύψουν άλλωστε; Ο ένας γιος παντρεύεται και οι fans θέλουν να παντρέψουν και τον δεύτερο, το μικρότερο κούκλο της οικογένειας. Ονόματα δε λέμε, αλλά ξέρεις για ποιον μιλάμε και, φυσικά αναφερόμαστε στον Romeo Beckham, τον teen αγαπημένο μας.

Δυστυχώς το crush μας το έχει κλέψει η συνομήλική του, Mia Regan. Η καλλονή ξανθιά είναι μοντέλο και έχει κλέψει την καρδιά του Romeo για τα καλά.

Ο 17χρονος Romeo, γιος του David και της Victoria Beckham έκανε γνωστό τον έρωτά του στο instagram-φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που ποστάρει φωτογραφίες με το κορίτσι του- κλέβοντας για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας από τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον 21χρονο Brooklyn, ο οποίος αρραβωνιάστηκε και πρόκειται να παντρευτεί σύντομα με την αγαπημένη του Nicola Peltz.

Με δύο φωτογραφίες οι δύο teen αγαπημένοι μας, Romeo και Mia, έδειξαν ότι είναι φουλ ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι απαθανάτισαν αυτή την όμορφη και τόσο cute στιγμή τους.

Φυσικά κάτω από τη φωτογραφία υπήρξε καταιγισμός θετικών σχολίων και κομπλιμέντων με πρώτο και καλύτερο το σχόλιο της αδερφής της Mia που τους αποκάλεσε «ομορφιές», ενώ οι fans απόρησαν και ρώτησαν αν πρόκειται να είναι οι επόμενοι στην οικογένεια που θα παντρευτούν. Για να δούμε λοιπόν, θα είναι το επόμενο ζευγάρι που θα πάρει σειρά για το μεγάλο βήμα;

Δες στη gallery την κούκλα κοπέλα του Romeo και τις φωτογραφίες που ανέβασαν μαζί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved