Μάθαμε το μυστικό της Hailey Bieber για απίθανο δέρμα και το καλοκαίρι

Το καλοκαιρινό beauty-hack του μοντέλου που πρέπει να δοκιμάσεις.

Μερικές φορές τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς είναι αυτά που ποτέ δεν θα πιστεύαμε ότι λειτουργούν αλλά τελικά έχουν αποτέλεσμα. Η Hailey Bieber συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της Justin ενώ μας κρατά ενήμερες ποστάροντας συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το 23χρονο topmodel ανέβασε ένα Instagram-story στο οποίο εξηγεί πως παρατήρησε μεγάλη διαφορά στο δέρμα της βουτώντας όλες αυτές τις ημέρες στο θαλασσινό, αλμυρό νερό. «Το δέρμα μου είναι πάντα καλύτερο όταν περνάω χρόνο στον ωκεανό», έγραψε η ξανθιά καλλονή.

post1

Εμείς ρωτήσαμε τους ειδικούς για να δούμε αν το κόλπο της Hailey είναι ασφαλές και τελικά αποδεικνύεται ότι το αλμυρό νερό έχει σημαντική επίδραση στο δέρμα μας. Το θαλασσινό νερό περιέχει υψηλά επίπεδα αλατιού με αποτέλεσμα να απολεπίζει το δέρμα. Επιπλέον βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας λιπαρότητας ενώ ξηραίνει τα σπυράκια. Τέλος, το αλμυρό νερό κάνει τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι.

Όπως κατάλαβες η θάλασσα είναι η καλύτερη επιλογή για να δροσιστείς, να χαλαρώσεις και να δεις αισθητή αλλαγή στην επιδερμίδα σου. Μπορείς να ευχαριστήσεις την αγαπημένη σου celeb για αυτή την πληροφορία όμως υπάρχει πάντα μια πληθώρα προϊόντων στην αγορά για να αντιμετωπίσεις τυχόν δερματικά προβλήματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved