Αγνώριστος ο κούκλος πρωταγωνιστής του Riverdale: Δες πώς είναι σήμερα

Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή.

Ένα κούρεμα μπορεί να αλλάξει τον άνθρωπο σε μεγάλο βαθμό. Κάποια σου πάνε περισσότερο, κάποια λιγότερο, ωστόσο, πέρα από αυτό το κομμάτι, η αλλαγή είναι αλλαγή. Στους άντρες, ειδικά, που υπάρχει στο τραπέζι και το θέμα «μούσι», υπάρχει περίπτωση η αλλαγή του να τους κάνει ακόμα και αγνώριστους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, στην πλειοψηφία ανάλογου grooming βρισκόμαστε να αναρωτιόμαστε αν το θέαμα είναι μία θετική ή πιο αρνητική εξέλιξη. Όμως, οι αλλαγές είναι για να γίνονται, γιατί μία ανανέωση όλοι μας τη χρειαζόμαστε κάπου-κάπου.

Αυτήν την ανάγκη ανανέωσης ένιωσε κι ο γνωστός πρωταγωνιστής του Riverdale, KJ Apa, και άφησε τους followers του να περιεργάζονται το θέαμα. Τον ηθοποιό είχαμε συνηθίζει να εμφανίζεται πάντα με το ξυρισμένο του look.




Ο πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς το τελευταίο διάστημα έχει αφήσει αξύριστο το μούσι του και τα μαλλιά του να μακρύνουν περισσότερο από τα συνηθισμένα. Οι fans του έχουν ενθουσιαστεί με το θέαμα κι εμείς δε θα τους αδικήσουμε, γιατί, μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά του πάει πολύ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ηθοποιός στο προφίλ του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved