Πέθανε γνωστός ηθοποιός της Disney στα 24 του χρόνια

Προς το παρόν, η αιτία δεν είναι γνωστή.

Η Disney μάς έχει γνωρίσει με πολλούς ηθοποιούς όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται εν ενεργεία. Μιλάμε για ονόματα που ξεκίνησαν ως άγνωστα, αλλά η διάσημη εταιρεία παραγωγής δίνοντάς τους τον κατάλληλο ρόλο συνδυαστικά με το ταλέντο τους, τους ανέδειξε σε αστέρια. Η λίστα είναι μεγάλη στον συγκεκριμένο τομέα.

Αυτήν τη φορά, όμως, δυσάρεστα είναι τα νέα για ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της, ένα παιδί που βρισκόταν στα 24 του χρόνια και το νήμα της ζωής του κόπηκε άδοξα στις 4 Ιουλίου. Το Disney Channel LA έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με την οποία αποχαιρετούσε το γλυκό παιδί και έστελνε ευχές στην οικογένεια, στους φίλους και στους fans του.

Τον γοητευτικό, μελαχρινό σταρ απολαμβάναμε μέσα από μία γνωστή σειρά της Disney και όλοι τον θυμούνται για το ζεστό και γλυκό του χαμόγελο.

Προς το παρόν, η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή στο κοινό, όμως, οι co-stars του άρχισαν να κάνουν αφιερώσεις στον φίλο τους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Sebas. Η τέχνη και το χαμόγελό σου θα μείνουν για πάντα. Λυπόμαστε για την αναχώρησή του Sebastián Athie και θα τον θυμόμαστε πάντα για το ταλέντο, τη συντροφιά, τον επαγγελματισμό και, πάνω απ’ όλα, για τη μεγάλή του καρδιά. Συνοδεύουμε την οικογένεια, τους φίλους και τους fans του στο τελευταίο αντίο», έγραψε το Disney Channel.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις φωτογραφίες του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved