Lucifer cast: Φαντάζεσαι πόσων ετών είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς;

Για κάποιους μάλλον έχεις πέσει έξω.

Το Lucifer είναι η hot σειρά των τελευταίων ετών. Θυμόμαστε σαν χτες τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα επεισόδια της μεταφορά του κόμικς στη μικρή οθόνη. Όλοι περίμεναν να δουν αν οι δημιουργοί θα έκαναν μία επιτυχημένη απόπειρα και λογικό με τόσες αποτυχίες που έχουμε δει να παρελαύνουν μπροστά μας ανά διαστήματα. Στην προκειμένη φάση, το αποτέλεσμα σίγουρα μας δικαίωσε. Πρώτα απ’ όλα με την επιλογή ενός εξαιρετικού ηθοποιού στον ρόλο του πρωταγωνιστή.

Ο Tom Ellis ήταν ό,τι χρειαζόταν ακριβώς η παραγωγή για να έχει μία γερή βάση. Εκλεπτυσμένος, γοητευτικός, με ολίγον διεστραμμένο βλέμμα όποτε έπρεπε, οπότε το μόνο που είχαν να κάνουν για να διασφαλίσουν το σύνολο ήταν το casting των υπόλοιπων ηθοποιών.




Από εμάς σίγουρα, πάντως, έχουν πάρει ένα τεράστιο «ναι», γιατί πραγματικά έχουν βρει έναν τρόπο να δίνουν αυτό που πρέπει στον κάθε χαρακτήρα με την υποκριτική και το attitude τους.

Φαντάζεσαι, όμως, πόσων ετών μπορεί να είναι ο καθένας; Είμαστε σίγουρες ότι για κάποιους δε σου πάει με τίποτα το μυαλό γιατί μοιάζουν πολύ νεότεροι απ’ όσο πραγματικά είναι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τους δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved