Κρύβει η Gigi Hadid την εγκυμοσύνη της; Η δημόσια απάντησή της

Το μοντέλο βιώνει αυτή την περίοδο με την οικογένεια και τον αγαπημένο της.

Από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Απρίλιο, η Gigi Hadid δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα νεότερο για τη συναρπαστική αυτή αλλαγή της ζωής της. Τώρα όμως φαίνεται πως ήρθε η ώρα το διάσημο μοντέλο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αφού πρόσφατα κατηγορήθηκε ότι "κρύβει" την κοιλιά της με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Σύμφωνα με το JustJared, η νεαρή μέλλουσα μαμά πρόσφατα συμμετείχε σε Instagram Live με τη σεφ Sofia Roe. Εκεί ένας φαν την ρώτησε γιατί δεν έχουν δει ακόμη κάποια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά. Η Gigi φρόντισε να απαντήσει και δήλωσε πως η φαρδιά της φόρμα ευθύνεται για αυτό.




Λίγο αργότερα η Βρετανική Vogue δημοσίευσε κάποια tweets στα οποία αναφερόταν πως το top model κρύβει επίτηδες την κοιλιά της. Η Gigi έγινε έξαλλη διαβάζοντάς τα και η απάντηση ήρθε λίγο μετά.

Η 25χρονη καλλονή έχει μιλήσει ελάχιστα για την εμπειρία της εγκυμοσύνης της μέχρι στιγμής από την ημέρα της ανακοίνωσης στο The Tonight Show. Τον Μάιο, αναφέρθηκε στο περπάτημά της στην Εβδομάδα Μόδας και λίγο αργότερα για τις αλλαγές του προσώπου της λόγω της κατάστασής της. Φυσικά η Gigi είναι αυτή που θα κρίνει τι θα επιλέξει να μοιραστεί από την εμπειρία της όταν (και αν) είναι έτοιμη.

Δες την απάντησή της στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved