Έχεις δει πρόσφατα την κόρη του Johnny Depp; Μεγάλωσε και είναι μία κούκλα

H 21χρονη εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.

Ο Johnny Depp δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας ηθοποιός που βρίσκεται χρόνια στο Hollywood και έχει μεγάλο και πιστό κοινό σε όλον τον κόσμο. Λίγο να σκεφτείς τις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει δεν είναι να απορείς, βέβαια, γιατί μιλάμε για blockbusters και παραγωγές που όλοι θα αναφέρουμε κάποια στιγμή μέχρι σήμερα, άσχετα που μπορεί να έχουν περάσει ακόμα και δεκαετίες από τότε που κυκλοφόρησαν. Όταν, ας πούμε βγήκε ο Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες, ναι, τρομάξαμε και δε θέλαμε να κοιμηθούμε το βράδυ, αλλά ήταν η ταινία που μας γνώρισε για πρώτη φορά τον Johnny.




Από εκεί και πέρα, ήρθαν πολλές προτάσεις και ρόλοι που τον καταξίωσαν -Πειρατές της Καραϊβικής, Edward Scissorhands, Charlie and the Chocolate Factory, κλπ- μέσα από τους οποίους διακρίθηκε και εξελίχθηκε, όμως, με το πέρασμα του χρόνου εξελίξεις υπήρξαν και στην προσωπική του ζωή. Από το 1998 μέχρι το 2012 ήταν σύντροφος της Vanessa Paradis και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Jack Christopher και τη Lily-Rose.

Η Lily-Rose, συγκεκριμένα, είναι στο 21ο έτος της ηλικίας της, επαγγελματίας μοντέλο και ηθοποιός. Η καριέρα της στην υποκριτική άρχισε το 2014 με το Tusk και συνέχισε με το The Dancer (2016). Έκτοτε, έχει προσθέσει πολλά στο βιογραφικό της.

Αυτό, όμως, που δε γινόταν να μην παρατηρήσουμε είναι ότι όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο ομορφαίνει αλλά και μοιάζει στη μαμά της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες της.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved