Ο αγαπημένος σου «Εκδικητής» επιβεβαίωσε τη σχέση του με μια φωτογραφία στο Instagram

Είναι πια σίγουρο

Ο διάσημος ηθοποιός, για τον οποίο σου έχουμε μιλήσει ξανά, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση, η οποία μάλλον είναι και πολύ σοβαρή. Πρόσφατα ο φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ-α-τετ, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο, μιας και τους είχαμε δει ξανά σε παρόμοια φάση.

Το θέμα είναι πως κανείς από τους δύο έως τώρα δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση της σχέσης τους, μέχρι τη στιγμή που είδαμε το Instagram post του διάσημου ηθοποιού. Ο Chris Pratt με μία ανάρτηση φαίνεται να επιβεβαίωσε –διαδικτυακά- την σχέση του με την Katherine Schwarzenegger και φυσικά οι fans του ενθουσιάστηκαν πολύ.

Ο 39χρονος ηθοποιός έκανε repost μία φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη του για τις πυρκαγιές της Καλιφόρνια, με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τους πληγέντες και την ευρύτερη κατάσταση στην περιοχή. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον φίλο τους Will Thach, ο οποίος έχασε το σπίτι που έμενε με την οικογένεια του στις φωτιές και ζήτησαν από τους φίλους τους να βοηθήσουν όπως μπορούν τον Will δωρίζοντας ένα ποσό στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί σε ξένο site.

Το tag που έκανε στο όνομα της καλής του, καταλαβαίνεις φυσικά πως δεν ήταν τυχαίο, για κάποιον λόγο έγινε.

https://www.instagram.com/p/BqIb6tAl_PV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved