Η εμφάνιση της Josephine μάς θύμισε την Kendall Jenner

Το look της τραγουδίστριας είχε μεγάλη ομοιότητα με αυτό του top model.

Η Josephine εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια και performer είναι ένα κορίτσι που ασχολείται ενεργά με τη μόδα αφού εργάζεται και ως influencer. Κάθε της post είναι ιδιαίτερο και συνήθως στις εμφανίσεις της μαγνητίζει τα βλέματα και κάνει τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

Πριν λίγες μέρες η ξανθιά ερμηνεύτρια του hit "Δεν έχω σήμα" είχε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται αυτή την περίοδο. Όπως ήταν αναμενόμενο, φρόντισε να μας δείξει το ντύσιμό της ποστάροντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CB8F5kXF6iM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CCLcfI3g-mN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Josephine επέλεξε ένα γαλάζιο mini φόρεμα φτιαγμένο από τούλι το οποίο έδενε με μια ζώνη που τόνιζε την λεπτή σιλουέτα της. Το look ολοκλήρωσαν τα λευκά αρβυλάκια αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο νεανικό και ανάλαφρο είναι το στιλ της.

https://www.instagram.com/p/Bx0cVqHDqj6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς παρατηρώντας λίγο καλύτερα, διαπιστώσαμε πως το συγκεκριμένο φόρεμα μας θύμισε αρκετά προηγούμενη εμφάνιση της Kendall Jenner, συγκεκριμένα πέρσι τον Μάιο. Το supermodel είχε τότε ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό φούξια φόρεμα από τη συνεργασία του οίκου Gambattista με τα H&M.

Εσύ ποια πιστεύεις ότι το φόρεσε καλύτερα;


Δες και περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης Josephine στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved