Η Rosé των Blackpink της K-pop είναι το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent

Η star της K-pop πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Γαλλικού οίκου για το Φθινόπωρο 2020.

Το άστρο των Blackpink συνεχίζει να λάμπει αφού το γυναικείο συγκρότημα από τη Νότια Κορέα αυτή την περίοδο βρίσκεται στα καλύτερά του. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν τραγούδι μαζί με την βασίλισσα της pop Lady Gaga, με τον τίτλο "Sour Candy". Φυσικά το κομμάτι αγαπήθηκε πολύ και έφτασε τις 68 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Tο νέο τους άλμπουμ βρίσκεται στην κορυφή των charts ενώ το single "How You Like That", έσπασε ρεκόρ αφού είναι επίσημα το μουσικό βίντεο με τα περισσότερα views ( 86,3 εκατομμύρια) μόλις σε 24 ώρες.

https://www.instagram.com/p/CCB6qoLHt6v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CCBs69Bgh6e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CCBReALAmXT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλλη μια επιτυχία έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό τους, με την χθεσινή ανακοίνωση πως η Rosé θα είναι το νέο πρόσωπο του Γαλλικού οίκου μόδας Yves Saint Laurent. Το ασπρόμαυρο βίντεο της καμπάνιας που ανέβηκε στο Instagram, δημιουργήθηκε από τον φωτογράφο David Sims και η Rosé είναι μια εικόνα γοητείας και δύναμης, ντυμένη με ένα κλασικό one-shoulder μαύρο φόρεμα του διάσημου οίκου.

Η νεαρή star της k-pop φόρεσε επίσης ένα εντυπωσιακό λεοπάρ πουκάμισο με μαύρο παντελόνι στις υπόλοιπες λήψεις για τη φθινοπωρινή συλλογή, υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Anthony Vaccarello. Σύντομα η Κορεάτισσα που βρισκόταν πάντα στις πρώτες σειρές των fashion show, θα φιγουράρει ως κεντρικό πρόσωπο στην επίσημη ιστοσελίδα του Saint Laurent. Η Rosé δεν είναι το μόνο μέλος των Blackpink που συνεργάζεται με ένα τόσο μεγάλο οίκο μόδας αφού η Lisa ήταν πρόσφατα μια από τους stars της τελευταίας εκστρατείας της Celine.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved