Miley Cyrus- Ariana Grande: Τα «πρόσωπα κλειδιά» στα μπλεξίματα του Bieber

Πώς τα δύο κορίτσια τον είχαν βοηθήσει πριν τόσα χρόνια που είχε αυτά τα προβλήματα;

Αν και ο Justin Bieber πλέον διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν έχει προβλήματα με το νόμο, «χτυπήθηκε» από μερικούς πριν λίγο καιρό μέσα από τα social media και δέχθηκε κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο Justin αμέσως απάντησε σε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε-με αποδείξεις- ότι είναι όλα ένα κακόγουστο ψέμα.

Παρά τις τωρινές κατηγορίες ο καλλιτέχνης έχει μιλήσει δημοσίως- ιδίως στα ντοκιμαντέρ του Justin Bieber: Seasons και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- για το παρελθόν του και για το πόσο δύσκολη ήταν εκείνη η περίοδος γι 'αυτόν.

Σε μια ανάρτηση του στο Instagram από τον Σεπτέμβριο του 2019, έγραψε: «Άρχισα να κάνω αρκετά βαριά ναρκωτικά στα 19 και κακοποίησα όλες τις σχέσεις μου. Δεν σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν πολύ θυμωμένος. Χρειάστηκαν χρόνια για να βρω τον εαυτό μου.»

Η Miley Cyrus πάντως στάθηκε στο πλευρό του και φαίνεται ότι ήταν μια από τις διάσημες φίλες του που του στάθηκαν και τον βοήθησαν να ξεπεράσει εκείνη την άσχημη φάση που περνούσε. Πέρα από τη χρήση αλκοόλ και ουσιών ο Bieber αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα με το νόμο.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών τον Ιανουάριο του 2014 και ακολούθησαν κι άλλες συλλήψεις. Η Cyrus, είχε συνεργαστεί με τον Bieber χρόνια πριν και και είχε κάποιες συμβουλές για αυτόν.

Διάβασε περισσότερα στη gallery

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved