Η δίχρονη κόρη της Kylie Jenner έχει τη δική της συλλογή με αυτοκίνητα

Μπορείς να καταλάβεις τι θα γίνει στη συνέχεια.

Η οικογένεια Kardashian-Jenner κάνει πολλά όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Αρχικά, για να βρίσκεται εκεί, έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια κι έχει χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που θα μπορούσε να την κάνει να επιτύχει τον στόχο της. Οπότε, όπως ξέρεις, έχουμε δει αρκετά πράγματα όσο καιρό υπάρχει το Keeping Up With The Kardashians, τόσο με τα βασικά μέλη της οικογένειας όσο και με την τελευταία γενιά των παιδιών τους.

Πάρε, για παράδειγμα, την Kylie. Πέρα από το ότι μετά το ριάλιτι έχει χτίσει ολόκληρη βιομηχανία ομορφιάς και γενικά έχει βρει τρόπους να βγάζει χρήματα και να μεγαλώνει τον τραπεζικό της λογαριασμό, έχει κι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με τον Travis Scott, τη Stormi.




Η μικρή που φαίνεται να πρόκειται να ζήσει τη ζωή της υπόλοιπης οικογένειας από άποψη της πολυτέλειας, ήδη έχει τη δική της συλλογή με αυτοκίνητα, φυσικά στο δικό της size, τα οποία έδειξε η μαμά της στον λογαριασμό της. Μιλάμε για μια mini Mercedes G-Wagon και μία Lamborghini Aventador.

Ξέρουμε ότι μπορεί τώρα αυτά να είναι σε αυτό το μέγεθος αλλά ότι μάλλον η μαμά της θα φροντίσει να της πάρει κάποιο πραγματικό μεγαλώνοντας.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.

https://www.instagram.com/p/CB__EBnDvHQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved