Οι κόρες του Paul Walker και του Vin Diesel θα σε συγκινήσουν (photos)

Αυτή η φωτογραφία θα σε κάνει να αναπολήσεις το παρελθόν.

Είναι εντυπωσιακό το πώς περνάνε τα χρόνια. Σκεφτόμαστε καμιά φορά την πρώτη φορά που είδαμε συγκεκριμένους ηθοποιούς του Hollywood και το πώς είναι σήμερα και δεν μπορούμε να πιστέψουμε όλα αυτά που έχουν μεσολαβήσει στο μεταξύ. Μία από αυτές τις ιστορίες του Hollywood που σόκαραν τον κόσμο, λάτρεις και μη του σινεμά, ήταν αυτή του Paul Walker.

Τον ηθοποιό γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στα Fast & Furious, όπου στο πλευρό του φίλου του, Vin Diesel, έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους να τρέξουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όταν το 2013 έγινε το δυστύχημα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο του στέρησε τη ζωή, όλος ο πλανήτης έμεινε άναυδος.




Τώρα, 7 χρόνια μετά, τα παιδιά τους ποζάρουν μαζί στον φακό, με την 21χρονη Meadow Walker να ανεβάζει τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δίπλα της βρίσκεται η 5χρονη Pauline (που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Paul), ο 10χρονος Vincent και η 12χρονη Similce.

Στο caption έγραψε «family forever» («οικογένεια για πάντα») και μας έδειξε πόσο αγαπημένοι είναι όλοι μεταξύ τους.

Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις παρακολουθήσει τις ταινίες και ξέρεις τι ακολούθησε μετά, το θέαμα των παιδιών των δύο φίλων να κάνουν παρέα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.


Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved