Zendaya: Η αναπάντεχη αποκάλυψη για την καριέρα της στο Hollywood

Πολλές φορές έχει νιώσει σαν να μην υπάρχει περιθώριο λάθους.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση αλλά και ο φόβος της πανδημίας δεν έχει σταματήσει να είναι κάτι που απασχολεί μεγάλο αριθμό ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Με αφορμή αυτό, όσα συμβαίνουν στον κόσμο αλλά και όσα «δίδαξε» η καραντίνα» τον καθένα ξεχωριστά η Zendaya μίλησε για το πώς είναι να είσαι μια νέα μαύρη γυναίκα στο Hollywood αλλά και για τις φοβίες της ως πετυχημένη ηθοποιός.

Σε μια live συνέντευξη για το The Hollywood Report, κάθισε με τους ηθοποιούς Janelle Monàe, Rose Byrne, Helen Bonham Carter, Reese Witherspoon και Jennifer Aniston όπου μίλησαν για τις διάφορες προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει.

Η Zendaya, σε ηλικία 23 ετών, ήταν η νεότερη στο εικονικό τραπέζι του Drama Actresses Roundtable και μίλησε για την πίεση που αισθάνεται ως τόσο νέα και ταυτόχρονα επιτυχημένη ηθοποιός. «Είναι μια συνεχόμενη κατάσταση. Το να είσαι νέος ηθοποιός της Disney, είναι ένα κομμάτι, το να είσαι μια νέα μαύρη γυναίκα είναι ένα ένα άλλο κομμάτι.»

«Νομίζω-όπως πολλοί καλλιτέχνες-είμαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού μου, οπότε δεν ήθελα να κάνω λάθη. Ίσως ανησυχούσα ότι δεν είχα και το περιθώριο να κάνω κάποιο λάθος. Ήθελα να αποδείξω ότι αξίζω.»

Το αστέρι του Disney Channel αποκάλυψε ότι ένιωσε τεράστια πίεση στην επιλογή των επόμενων ρόλων της.

«Έχω μεγάλη ευθύνη, αλλά είμαι ευγνώμων γιατί με αυτό μπορώ να κάνω μεγάλο καλό.» είπε η Zendaya και συνέχισε: «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ειδικά με το Black Lives Matter-και όλη την κατάσταση που επικρατεί - νιώθω την υποχρέωση να βγω και να διαδώσω το σωστό.»

Δες όλη τη συζήτηση εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved