Η Ariana Grande έχει γενέθλια και θυμόμαστε τα πιο epic video της

Το κορίτσι μας μεγαλώνει και δε μας απογοητεύει ποτέ.

Πολλές celebrities έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν εκατομμύρια followers στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Κι αυτό γιατί το fan club τους δεν αντέχει να μη μαθαίνει διαρκώς νέα τους. Κάπως έτσι, με μία γρήγορη βόλτα στις πιο διάσημες του χώρου θα δεις προφίλ γεμάτα από λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής, τα επαγγελματικά τους και ό,τι άλλο μπορεί να τις αφορά.

Μία από αυτό αυτές τις κοπέλες, ένα από τα δικά μας αγαπημένα κορίτσια αύριο έχει γενέθλια. Ο λόγος για την Ariana Grande που γίνεται 27 χρονών κι εμείς δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός από τότε που η Ari ήταν ακόμη μία γλυκιά κοκκινομάλλα στις σειρές του Nickelodeon και μας έκανε να γελάμε με τις ατάκες και το ύφος με το οποίο τις έλεγε.

Η γλυκιά σταρ με τις Ιταλικές ρίζες έχει πάρει πολλά από το ταπεραμέντο της γιαγιάς της. Είναι ένα κορίτσι πολύ ευγενικό που, όμως, αν την προκαλέσεις ή αν προσπαθήσεις να τη φέρεις σε δύσκολη θέση, δε θα διστάσει ούτε στιγμή για να σε βάλει στη θέση σου. Θα σου δείξει ότι είναι μία πραγματική diva, όχι με την επαρμένη έννοια της λέξης, αλλά με την πιο ‘δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου’ λογική.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ποιος καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της, από τα καλύτερα video που η ίδια χάρισε στο κοινό της όλα αυτά τα χρόνια.











Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved