Το bodysuit της Kendall Jenner είναι too hot to handle

Το διάσημο μοντέλο θα σε εντυπωσιάσει.

Ανά διαστήματα πολλά είναι τα κορίτσια που διαπρέπουν στον χώρο του modeling. Φυσικά και ανάλογα με τη μόδα και τη ζήτηση θα δούμε διάφορα ονόματα να παίζουν στην πρώτη σελίδα, αλλά κοπέλες, όπως η Kendall Jenner, από τότε που βρέθηκαν πρώτη φορά εκεί, δεν έφυγαν ποτέ. Λογικό, από τη μία, αν λάβεις υπόψιν σου την οικογένεια στην οποία ανήκει, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος.

Η Kendall είναι ένα πανέμορφο μοντέλο με αναλογίες που κάθε συνάδελφός της θα ζήλευε. Μελαχρινή, υπέροχο δέρμα, έντονα χαρακτηριστικά, χιούμορ, ταπεραμέντο. Πράγματα που δημιουργούν ένα εξαιρετικό πακέτο για κάθε celebrity του χώρου.

Αυτήν τη φορά, για να ενισχύσει το λανσάρισμα της συνεργασίας των Kylie Cosmetics με την Kendall Collection φόρεσε ένα bodysuit και φωτογραφήθηκε, τόσο μόνη της όσο και με την αδερφή της. Τα βίντεο που είδαμε είναι αναμενόμενα πολύ σέξι, αλλά συγκεκριμένα το ρούχο που επέλεξε η Kendall είναι τόσο που μάλλον πηγαίνει στην κατηγορία too hot to handle.

Η διάσημη Jenner μας έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές, όμως, κάθε φορά μοιάζει να δίνει και κάτι παραπάνω στη σέξι διάθεση που ούτως ή άλλως έχει.

https://www.instagram.com/p/CBzPudIBMNX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CBzNH9Sh4bK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved