Το κοριτσάκι της photo είναι πρωταγωνίστρια της σειράς που βλέπεις συνέχεια

Δε χορταίνεις να τη βλέπεις.

Στη φωτογραφία βλέπεις μία διάσημη ηθοποιό του Hollywood που έχει πρωταγωνιστήσει ίσως και στην πιο γνωστή σειρά του πλανήτη. Είναι κωμικός, τραγουδίστρια, παραγωγός και γενικά ασχολείται ενεργά με τον κόσμο του θεάματος εδώ και πολλά χρόνια. Τα πρώτα της βήματα στον χώρο τα έκανε με παρότρυνση του φίλου του αδερφού της, Jon Lovitz, ο οποίος της πρότεινε να ασχοληθεί με την κωμική πλευρά της υποκριτικής.

Η συνέχεια τη βρήκε σε διάφορους ρόλους και παραγωγές, όμως, το μεγάλο breakthrough έγινε το 1994, όταν άρχισε να προβάλλεται η σειρά Friends στην τηλεόραση. Όσα και να πεις είναι μάλλον περιττά για το συγκεκριμένο σόου, όμως, δε γίνεται να μην αναφερθεί ότι τέτοιες σειρές δύσκολα βρίσκονται μία φορά, όχι να επαναληφθούν.

Μετά τα Φιλαράκια, η ηθοποιός ανέλαβε πολλά πράγματα. Πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Comeback, έγινε παραγωγός στο αντίστοιχο Who Do You Think You Are? της Αμερικής, συνδημιούργησε το Web Therapy και εμφανίστηκε σε ταινίες, όπως Easy A, Neighbors, The Girl on the Train. Πολλά ακόμα σχέδια βρίσκονται εν εξελίξει τη στιγμή που μιλάμε.

Στην προσωπική της ζωή, παντρεύτηκε τον Michel Stern, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο.

Κατάλαβες για ποια μιλάμε;

Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.




Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved