Είναι επίσημο! Οι πρώτες εικόνες από τη συλλογή καλλυντικών των Kylie και Kendall Jenner

Στις 26 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμη προς πώληση.

Ναι, η πολυαναμενόμενη συνεργασία των αδελφών Jenner είναι και επίσημα εδώ! Πριν λίγες μέρες είχαμε μιλήσει για την συνεργασία της Kylie με το διάσημο μοντέλο και τη δημιουργία της σειράς καλλυντικών με την επωνυμία "Kendall" by Kylie Cosmetics.

Η Kylie έδωσε στους fans εικόνες από ολόκληρη τη συλλογή Kendall x Kylie μέσω των Instagram stories της και μετέπειτα πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία των προϊόντων. Η σειρά είναι σαφώς εμπνευσμένη από το απλό, κλασικό στυλ ομορφιάς της Kendall.

«Wow wow wow. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ανακοινώνω τελικά την επόμενη συλλογή μου για το @kyliecosmetics ... και είναι με την αδελφή ψυχή μου @kendalljenner! Η συνεργασία KENDALL X KYLIE ξεκινάει στις 26! Έχουμε ονειρευτεί αυτό εδώ και αρκετό καιρό, έτσι ελπίζω ότι εσείς θα το αγαπήσετε!», έγραψε η Kylie στο Instagram, δημοσιεύοντας το επίσημο promo βίντεο της σειράς καλλυντικών.

Η συλλογή μακιγιάζ περιλαμβάνει μια πλήρης παλέτα με σκιές ματιών, προϊόντα για τα χείλη, ένα ρουζ για τα χείλη, ένα ελαφρύ makeup καθώς και ένα εντυπωσιακό lip gloss σε ρόδινη απόχρωση. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στις 26 Ιουνίου στην επίσημη ιστοσελίδα kyliecosmetics.com, με ένα μέρος των πωλήσεων να πηγαίνει προς την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των έγχρωμων τρανς ανθρώπων.

https://www.instagram.com/p/CBwJq5ln-3S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CBvwaYlnbVI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CBqxtXbnhFJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CBt-W4jHZjH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved