Αυτή είναι η κούκλα έφηβη κόρη του πιο σέξι άντρα στον κόσμο και μόλις έλαβε έναν σοβαρό τίτλο

Γνωρίζεις καλά το διάσημο μπαμπά της

Ιδού η νέα πρέσβειρα για τις Χρυσές Σφαίρες 2019! Η 16χρονη δεν είναι καθόλου άγνωστη, μιας και μιλάμε για την κόρη του πιο σέξι άντρα στον κόσμο, Idris Elba, την κούκλα Isan Elba.

Τι είναι όμως ο τίτλος που έλαβε η κόρη του ηθοποιού; Τον ρόλο έδωσε η Hollywood Foreign Press Association καθώς οδεύουμε προς τα φετινά βραβεία και η Isan θα δώσει το παρόν σε διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την πνευματική υγεία των νέων, την αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο κυρίως η νεολαία μπλέκει με τις συμμορίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φετινό πάρτι kick – off για τις Χρυσές Σφαίρες και την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για το 2019 ματαιώθηκε και στη θέση του έγιναν δωρεές σε διάφορους οργανισμούς που σκοπό έχουν να αποτρέψουν φαινόμενα όπως οι πρόσφατοι πυροβολισμοί στην Καλιφόρνια.

Η Isan, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω τιμή που θα έχω τον τίτλο αυτό και που θα βοηθήσω στην επιμόρφωση των νέων ανθρώπων, θέλω να ακουστεί η φωνή μας, θέλω να φύγει το στίγμα που υπάρχει σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού, θέλω οι νέοι άνθρωποι να μην φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια»!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved