H Kylie Jenner πυροδότησε φήμες περί αρραβώνα με μία της μόνο φωτογραφία

Τι μας κρύβει;

Συγνώμη βλέπουμε καλά; Η Kylie Jenner αρραβωνιάστηκε ή μήπως παντρεύεται; Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε βλέποντας το διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της reality star στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε έξω από το ξενοδοχείο Miami Beach πριν από λίγες ημέρες. Η Kylie βρίσκεται σε περιοδεία με τον σύντροφό της Travis Scott και η τελευταία της εμφάνιση μας προβλημάτισε δεν θα στο κρύψουμε.

Η 21χρονη star φορούσε ένα κόσμημα στο χέρι της, για το οποίο το μόνο που μπορέσαμε να σκεφτούμε είναι πως οι δυο stars αποφάσισαν να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ωστόσο αυτήν την είδηση, όμως άτομα που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν, πως ο ράπερ δεν έχει κάνει ακόμη κάποια πρόταση στην Kylie.

Μπορεί πράγματι η Kylie με τον Travis να μην έχουν αρραβωνιαστεί ή παντρευτεί ακόμη, όμως η σχέση τους μοιάζει να είναι καλύτερη από ποτέ. Και αυτό η star μας το απέδειξε όταν ανέβασε σε story στο Instagram account της τα χιλιάδες τριαντάφυλλα με τα οποία είχε στολίσει το σπίτι της ο Travis. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως η πρόταση θα έρθει πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμένουμε.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω και πες μας, κι εσύ δεν θα σκεφτόσουν πως αρραβωνιάστηκε;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved