To Τik- Tok «χάνει» ένα ζευγάρι και αυτός είναι ο χωρισμός που δεν ήθελες να μάθεις

Δύο χρόνια τώρα η σχέση τους είναι μια κρύο, μια ζέστη. Ήρθε η ώρα να πάνε παρακάτω.

Τα αστέρια του Tik- Tok ο Cody Orlove και η Zoe Laverne ήταν ένα από τα ζευγάρια που αγαπήθηκαν από τους fans, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά όσο θα θέλαμε.

Σε διάστημα δύο χρόνων το ζευγάρι μια που τα έβρισκε, μια που τα... έχανε. Τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα έπρεπε, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα ερχόταν ένας οριστικός χωρισμός τελικά. Η αποκάλυψη δεν άργησε να έρθει και ναι, το ανακοίνωσαν οι ίδιοι στα social media τους. Αυτό κι αν είναι περίεργο!

Διάβασε επίσης: Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay επιλογές για τις στιγμές με τις φίλες εκτός

Η σχέση τους άλλωστε είχε πάρει έκταση στον κόσμο των social επομένως πού καιρός για δάκρυα; Το μόνο που έπρεπε να γίνει ήταν η ανακοίνωση στους φανατικούς τους θαυμαστές. Ο Code με μια φωτογραφία του έκανε αυτή την αποκάλυψη και έγραψε:

«Έχουν συμβεί πολλά το τελευταίο διάστημα και είναι τόσο δύσκολο, τόσο για εμένα, όσο και για την Zoe. Δυστυχώς χωρίσαμε και πραγματικά λυπάμαι που το λέω. Πραγματικά προσπάθησα να φτιάξω τα πράγματα αλλά όπως και να 'χει πάντα θα την αγαπάω και θα νοιάζομαι για εκείνη.»

Συνέχισε ποστάροντας και video στο Tik- Tok με σκοπό φυσικά να ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα του χωρισμού και ναι, εδώ έχουμε δάκρυα!

https://www.instagram.com/p/CBY64lnHMdU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved